Sponsorer

Sponsorer

Vores sponsorer støtter os, så støt også gerne dem

Albani

H.C. An­der­sen, Oden­ses in­ter­na­tio­nalt kend­te by­s­barn, var glad for Al­ba­ni. I et brev fra et af hans man­ge op­hold i sin fø­de­by skrev han om bryg­ge­ri­ets pro­dukt: “Jeg kan ikke rose den­ne øl højt nok. Den er for­fri­sken­de, de­li­kat og stærk. Prøv den!”
Det var der man­ge, der gjor­de, og det gør man sta­dig. Fra at være et lo­kalt Oden­se-fo­re­ta­gen­de er Al­ba­ni Bryg­ge­ri­er­ne for længst ble­vet hele Fyns øl. Og i dag fin­der man ven­ner af Al­ba­ni i alle egne af Dan­mark, hvor man kan få det fyn­s­ke bryg.

Køhler Emblemer ApS

Vi er et privatfirma med over 40 år på bagen, som fremstiller medaljer, pins, stofmærker, flag og ja – (næsten) alt andet, efter opgave.  Beachflag, klubvimpler, hjørneflag, pokaler, drikkedunke  er også på programmet – så kom med din forespørgsel – så finder vi en løsning.

Bog & Ide Langeskov

Bøger & papir er en sammenslutning af butikker over hele landet. Vi har et bredt udvalg af bøger, trendvarer og kontorartikler. I kraft af det fælles udgangspunkt i bøger, trendvarer og kontorartikler arbejder sammenslutningens butikker sammen om indkøb og markedsføring, og kører endvidere med landsdækkende bytteservice og gavekort.

Rydall Pejse

Vi er stolte af at kunne byde dig velkommen til Fyns mest servicemindede pejsebutik. Her er du i trygge hænder lige fra dine første overvejelser til den endelige montering – og vi arbejder hurtigt og på dine præmisser.

Frydenlunds GrafiskDesign

Web & Grafisk Design i top kvalitet. Vi har mange års erfaring ind for den grafisk branche.

Web og Grafisk Design til gode priser. Vi kan sammen finde den helt rigtige løsning til dig, lige meget om du er den lille virksomhed med få opgaver, eller større virksomhed med mange opgaver.

Få en rød tråd så din virksomhed bliver let genkendelig udadtil fra logo, hjemmeside, Facebook profil og andre relevante tryksager som du har brug for i din virksomhed, privat eller i din forening.

Sibiriens Specialfoder – Jagt & Fritid

Sibiriens Specialfoder forhandler foder og tilbehør til hobby og kæledyr, lige fra hund, kat, undulater og marsvin til heste, grise, køer og får.

Træpiller og briketter af super kvalitet, til opvarmning af boligen (vi levere også ud). I jagt & fritids afdelingen har vi et stort udvalg i tøj og fodtøj/støvler til den kvalitets bevidste bruger. Legetøj til de lidt større drenge (og piger), i form af luftgeværer og buer, jagtvåben og ammunition.

+ Meget, meget mere….